Aitatuotteet

Ympäristön turvallisuudesta on tullut perusedellytys ja ihmisten tarpeet suojeluun ovat kasvaneet. STW Steel Oy yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa auttaa suojaamaan kohteita, rajaamaan alueita ja parantamaan kulunohjausta. Ympäristöön ja turvallisuuteen sopivat ratkaisut parantavat ihmisten viihtyvyyttä ja ovat tärkeä osa kiinteistöjen julkisivua.

STW Steel tarjoaa aitaratkaisut suunnittelusta lähtien laajan toimittajaverkoston kautta. Alan johtavien toimittajien innovatiivisuus ja investoinnit tuotantoteknologiaan näyttävät suuntaa alan valmistus- ja korroosionestomenetelmien kehittämisessä sekä varmistavat, että kaikki tuotteet ovat kehitetty ja valmistettu viimeisimpien turvallisuusnormien mukaan. Toimittajien ISO 9001 -sertifiointi takaa tuotteiden korkean laadun ja täsmälliset toimitukset. Asennuksesta vastaavat kokeneet yhteistyökumppanit ”avaimet käteen” -periaatteella.

STW Steelin aitatuotteiden tärkeimpiä ominaisuuksia ovat korkea laatu ja kestävyys, pitkäikäisyys ja nopea asennus sekä kokonaisratkaisujen laaja tarjonta. Tyypillisiä käyttökohteita ovat teollisuus- ja yrityskiinteistöt, satamat, urheilualueet, päiväkodit, koululaitokset sekä moottori- ja rautateiden suojaukset.

För mer information kontakta:

Seppo Waris
Verkställande direktör

+358 40 354 0585
seppo.waris@stwsteel.fi

Lataa esitteet
Aidat - Tuoteluettelo