Yritys

STW Steel Oy on vuonna 2010 perustettu terästuotteita ja ratkaisuja tarjoava asiantuntijayritys, jonka taustalla on yli 20 vuoden kokemus teräsalalta.


STW Steel toimittaa korkealaatuisia ja innovatiivisia terästuotteita ja ratkaisuja rakentamiseen sekä teollisuuteen Suomessa ja lähialueilla. Päätuotteemme ovat ritilät ja askelmat, reikä- ja verkkolevyt, aitatuotteet ja hitsatut verkot.

STW Steel edustaa terästuotealan johtavia valmistajia. Asiakastoimitukset tapahtuvat joko välivaraston kautta tai suoraan tehtaalta. Globaalit toimittajayhteydet ja joustavat logistiikkaratkaisut mahdollistavat tuotteiden toimitukset asiakkaiden tarpeiden mukaan.

STW Steelin toiminta perustuu alan vahvaan tuntemukseen, asiakaspalveluun, sekä haluun kehittää ja toteuttaa innovatiivisia ratkaisuja teräkseen pohjautuvissa tuotteissa ja ratkaisuissa asiakkaidemme eduksi. Henkilöstön vahva kokemus ja palveluosaaminen, korkealaatuiset tuoteratkaisut, kustannustehokkaat ja täsmälliset toimitukset antavat lisäarvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Laaja toimittajaverkosto yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa varmistaa ratkaisut one-stop-shopping periaatteella.