Reikälevyt

Toimitamme teräksestä stanssaamalla valmistettuja pyöreä- ja neliöreikäisiä sekä design- ja kuvioperforoituja reikälevyjä. Perusmateriaalit ovat teräs ja alumiini. Muita materiaaleja ovat kupari, messinki ja erikoismateriaalit.

Reikälevyjä käytetään laajasti teollisuudessa, rakentamisessa, konepaja- ja tuoteteollisuudessa. Teollisuudessa reikälevyjä käytetään suodattamiseen, seulontaan ja kuivatukseen. Rakentamisen käyttökohteita ovat mm. julkisivu-, kaide- ja verhoiluratkaisut. Konepaja- ja tuoteteollisuudessa reikälevyjä käytetään äänenvaimentamiseen, suojaukseen, materiaalien ohjaukseen ja tuotekomponentteina.

Vakiomallit ja -koot toimitetaan tehtaan varastosta. Arkkitehtoniset perforoinnit voidaan toteuttaa valokuvan tai 3D -suunnitelman pohjalta sekä valmiiden rakennesuunnitelmien mukaan. Prosessi-, konepaja- ja tuoteteollisuuden tarpeisiin reikälevyt valmistetaan AutoCAD -suunnitelmilla.

Lue lisää

Reikälevyt teräs käsittelemätön

Monipuolinen varasto- ja valmistusvalikoima.

Reikälevyt teräs sinkitty

Kestävä reikälevytuote teollisuuteen ja rakentamiseen.

Reikälevyt alumiini

Rakentamisen julkisivuratkaisut.

Reikälevyt teräs ruostumaton

Korroosion kestävyyttä vaativiin olosuhteisiin.

Reikälevyt haponkestävä

Reikälevyt vaativiin olosuhteisiin ja prosessiteollisuuteen.

STW Steelin reikälevyt valmistetaan stanssaamalla, jonka jälkeen levyä voidaan jatkojalostaa esim. leikkauksella, taivutuksella, hitsaamalla ja pintakäsittelyillä. Reikätyyppi voi olla pyöreä, neliö, suorakulmainen, apila tai räätälöity muoto asiakkaan tarpeiden mukaan. Reikälevyt voivat olla myös kohokuvioisia. Valmistusohjelmassa on 1000 erilaista mallia ja tehtaan varastovalikoimassa yli 300 levymallia eri materiaalivaihtoehdoista.

Arkkitehtonisissa julkisivuratkaisuissa sekä teollisuuden teknisessä suunnittelussa hyödynnämme tehtaan valmistus-, suunnittelu- ja ohjelmistokokemusta, sekä laajaa kotimaista yhteistyöverkostoa.

Lisätietoja antaa

Ilkka Kauhanen

Tuotepäällikkö, verkkolevyt