Reikälevyt

Reikälevyjä voidaan käyttää laajasti ja tehokkaasti rakentamisen, teollisuuden ja metallituoteteollisuuden eri käyttökohteissa. Tyypillisiä käyttökohteita teräsrakentamisessa ovat julkisivu-, kaide- ja alakattoratkaisut. Teollisuudessa niitä käytetään kiinteiden aineiden suodattamiseen, seulontaan, kuivaukseen ja äänenvaimentamiseen. Teollinen muotoilu voi hyödyntää reikälevyjä myös auto- kodinkone- ja ICT-teollisuudessa. STW Steel tarjoaa näihin tarpeisiin räätälöityjä ratkaisuja asiakkaan vaatimusten ja tarpeiden mukaan.

STW Steelin reikälevyt valmistetaan lävistämällä, jonka jälkeen levyä voidaan jatkojalostaa esim. muotoleikkauksella, taivutuksella, hitsaamalla ja pintakäsittelyillä. Reikä voi olla pyöreä, neliö, suorakulmainen, apila tai räätälöity muoto asiakkaan tarpeiden mukaan. Reikälevyt voivat olla myös kohokuvioisia. Valmistusohjelmassa on 1000 erilaista mallia ja varastovalikoimassa yli 500 erilaista levymallia eri materiaalivaihtoehdoista.

Arkkitehtonisissa julkisivuratkaisuissa sekä teollisuuden teknisissä kysymyksissä hyödynnämme sekä tehtaan valmistus- ja suunnittelukokemusta vastaavissa kohteissa sekä laajaa kotimaista muotoilu-, suunnittelu- ja asennus- yhteistyöverkostoa

För mer information kontakta:

Ilkka Kauhanen
Produktchef, Perforerad plåt, Sträckmetall, Svetsade galler

+358 50 331 1 444
ilkka.kauhanen@stwsteel.fi

Lataa esitteet
Reikälevytuotteet - EsiteReikälevyt - LuetteloReikämallit - PyöreäReikämallit - NeliöIdeas for architectural design