Tuotteet

Ritilät ja askelmat

STW Steel on yksi johtavista ritilätuotteiden toimittajista Suomessa. Korkean laadun lisäksi STW Steelin vahvuutena on alan kokemus ja osaaminen. Toimitusketjun ja asiakaspalvelun jatkuva kehittäminen tuottaa asiakkaillemme vahvaa kilpailukykyä, tarkkaa tuotteiden laatua sekä täsmällistä toimitusvarmuutta.

Lue lisääOta yhteyttä

Reikälevyt

Reikälevyjä voidaan käyttää laajasti ja tehokkaasti rakentamisen, teollisuuden ja metallituoteteollisuuden eri käyttökohteissa. Tyypillisiä käyttökohteita teräsrakentamisessa ovat julkisivu-, kaide- ja alakattoratkaisut.

Lue lisääOta yhteyttä

Verkkolevyt

Verkkolevy on vahva, moniulotteinen ja sisältää erilaisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä monipuolisen ja käyttökelpoisen moniin eri käyttötarkoituksiin sekä ratkaisuihin rakentamisessa ja teollisuudessa. Valmistusohjelma on laaja lähtien ohuista pienisilmäisistä suodatinlevyistä aina vahvoihin hoitotasoverkkoihin.

Lue lisääOta yhteyttä

Hitsatut verkot

Hitsattujen suojaverkkojen käyttö teollisuudessa ja rakentamisessa kasvaa jatkuvasti erityisesti turvallisuuden, varastoinnin ja kiinteistöjen eri kohteissa. Hitsattu suojaverkko on helppo asentaa ja yhdistää muiden materiaalien kanssa. Tämä tekee suojaverkosta monikäyttöisen ja sitä voidaan tehokkaasti hyödyntää teollisuudessa ja rakentamisessa.

Lue lisääOta yhteyttä

Aidat

Aitaratkaisut suunnittelusta lähtien laajan toimittajaverkoston kautta. Alan johtavien toimittajien innovatiivisuus ja investoinnit tuotantoteknologiaan näyttävät suuntaa alan valmistus- ja korroosionestomenetelmien kehittämisessä sekä varmistavat, että kaikki tuotteet ovat kehitetty ja valmistettu viimeisimpien turvallisuusnormien mukaan.

Lue lisääOta yhteyttä

Lataa esitteet

Aidat - Tuoteluettelo