Verkkolevyt

Verkkolevyt valmistetaan teräslevystä leikkaamalla ja venyttämällä. Kolmiulotteisessa levyrakenteessa silmäkoko ja säieleveys muodostavat verkkolevyn avoimuuden ja ainevahvuus vahvan rakenteen. STW Steelin verkkolevyt ovat vakiomalleja tai projektitoimituksia suunnitelmien mukaan. Yleisimmät materiaalit ovat teräs, COR-TEN-teräs, alumiini, ruostumaton teräs ja kupari.

Verkkolevyt ovat kestäviä, moniulotteisia ja kustannustehokkaita materiaaleja julkisivurakentamiseen ja alakattotuotteisiin. Lisäksi ne sopivat ominaisuuksiensa vuoksi erinomaisesti teräsrakentamisen ja konepajateollisuuden tuotteisiin ja ratkaisuihin kaide- ja suojaverkkoina sekä tuote- ja hoitotasoina. Prosessiteollisuudessa verkkolevyt soveltuvat suodatukseen ja seulontaan. Tuoteteollisuudessa verkkolevyjä käytetään osakomponentteina tai valmiina tuoteratkaisuina.

STW Steel toimittaa vakioverkkolevyt tehtaan varastosta. Projektitoimitukset suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan tarpeiden mukaan.

Lue lisää

Verkkolevyt teräs käsittelemätön

Kattava varastovalikoima konepaja- ja teräsrakentamiseen.

Verkkolevyt teräs sinkitty

Kestävät rakenteet sinkitystä teräsverkkolevystä.

Verkkolevyt alumiini

Alumiiniset julkisivuverkot ja tuoteratkaisut rakentamiseen.

Verkkolevyt ruostumaton ja haponkestävä teräs

Verkkolevyt vaativiin käyttöolosuhteisiin.

Verkkolevyjen valmistusohjelma on laaja pienisilmäisistä suodatinlevyistä vahvoihin hoitotasoverkkoihin sekä näyttäviin julkisivutuotteisiin.

Teollisissa kohteissa pienisilmäiset millintarkat verkkolevyt varmistavat prosessien toimivuuden ja tuotteiden korkean laadun vaativissa olosuhteissa. Teräsrakentamisen kaide- ja hoitosiltaratkaisuissa voidaan tehokkaasti hyödyntää verkkolevyjen vahvaa ja turvallista rakennetta kustannustehokkaasti.

Arkkitehtonisissa kohteissa verkkolevyillä luodaan mielenkiintoisia sekä näyttäviä julkisivu- ja sisäkattoratkaisuja hyödyntäen sen suojaavaa mutta samalla läpinäkyvää pintaa, joka voidaan edelleen pintakäsitellä sinkityksellä, maalauksella ja anodisoinnilla. Tämän lisäksi verkkolevyjä voidaan jatkojalostaa hitsaamalla, muotoon- ja mittaan leikkaamalla, taivuttamalla, kehystämällä ja kiinnitysratkaisuilla esim. reijityksillä ja kiinnityskannakkeilla.

Lisätietoja antaa

Ilkka Kauhanen

Tuotepäällikkö, verkkolevyt