Hitsatut verkot

Hitsattujen suojaverkkojen käyttö teollisuudessa ja rakentamisessa kasvaa jatkuvasti erityisesti turvallisuuden, varastoinnin ja kiinteistöjen eri kohteissa. Hitsattu suojaverkko on helppo asentaa ja yhdistää muiden materiaalien kanssa. Tämä tekee suojaverkosta monikäyttöisen ja sitä voidaan tehokkaasti hyödyntää teollisuudessa ja rakentamisessa.

Tyypillisiä käyttökohteita ovat varastojen säilytystilat ja suojaseinät, julkisivut, koneiden turvasuojat, portaikkojen ja tasojen suojakaiteet, alakatot, sekä kivikorit. Yhteistyössä loppuasiakkaan kanssa suunniteltu ratkaisu tuottaa optimaalisen ratkaisun.

STW Steelin hitsatut suojaverkot valmistetaan teräslangasta hitsaamalla. Hitsausliitos antaa suojaverkolle erittäin vahvan ja jäykän rakenteen. Liitosten suuri määrä jakaa rasituskuorman tasaisesti koko verkon alueelle.

Hitsattuja verkkoja valmistetaan vakiomittaisina alkaen verkkokoosta 1000x2000, 1250x2500 ja 1500x3000. Suurimmillaan levykoossa 3000x6000. Verkkoja voidaan toimittaa myös rullana. Asiakaskohtaiset ratkaisut tarjotaan eri silmä-, lanka- ja materiaalivaihtoehdoilla asiakkaan tarpeen mukaan.

För mer information kontakta:

Ilkka Kauhanen
Produktchef, Perforerad plåt, Sträckmetall, Svetsade galler

+358 50 331 1 444
ilkka.kauhanen@stwsteel.fi

Lataa esitteet
Hitsatut verkot - Tuoteluettelo