Hitsatut verkot

STW Steel toimittaa teräksestä pistehitsaamalla valmistettuja lankaverkkoja. Valikoimassa ovat vakiokoot sekä määrämittaiset lankaverkot. Yleisimmät materiaalit ovat käsittelemätön teräs, sinkitty teräs sekä ruostumaton ja haponkestävä teräs.

Hitsattuja lankaverkkoja käytetään sisä- ja ulkorakentamisessa kaide- ja suojaverkkoina, julkisivurakenteissa, alakattoina ja varastohyllyinä. Teollisuudessa lankaverkkoja käytetään etenkin konesuojina, laitteiden ja koneiden osakomponentteina, prosessiteollisuuden materiaaliseulonnassa sekä tuotetasoina.

STW Steelin päämiehet ovat alan johtavia valmistajia Euroopassa. Vakiotuotteet toimitetaan tehtaan varastovalikoimasta ja räätälöidyt tuoteratkaisut asiakkaan suunnitelmien mukaan. STW Steel huolehtii toimituksista asiakkaalle door-to-door periaatteella.

Lue lisää

Hitsatut verkot käsittelemätön teräs

Laaja varasto- ja valmistusvalikoima.

Hitsatut verkot kuumasinkitty teräs

Pitkäikäinen ja kestävä tuoteratkaisu rakentamiseen ja teollisuuteen.

Hitsatut verkot ruostumaton teräs

Ruostumaton teräslankaverkko prosessi-, elintarvike- ja tuoteteollisuuteen-

STW Steelin hitsatut suojaverkot valmistetaan teräslangasta pistehitsaamalla. Hitsausliitos antaa suojaverkolle vahvan ja jäykän rakenteen. Tehokas ja automatisoitu tuotannonohjaus mahdollistaa laajan tuotevalikoiman, joustavan valmistusohjelman ja tuotteiden tarkan laadun. Hitsattu suojaverkko on helppo asentaa ja yhdistää muiden rakenteiden kanssa. Pintakäsittely viimeistelee verkkojen ulkonäön ja parantaa tuotteen korroosiokestävyyttä.

Lisätietoja antaa

Ilkka Kauhanen

Tuotepäällikkö, verkkolevyt