Ritilät ja askelmat

STW Steel on yksi johtavista ritilätuotteiden toimittajista Suomessa. Korkean laadun lisäksi STW Steelin vahvuutena on alan kokemus ja osaaminen. Toimitusketjun ja asiakaspalvelun jatkuva kehittäminen tuottaa asiakkaillemme vahvaa kilpailukykyä, tarkkaa tuotteiden laatua sekä täsmällistä toimitusvarmuutta.

Tyypillisiä asiakkaita ovat teräsrakentajat, konepajat, rakennus- ja teollisuusyritykset sekä alan johtavat suunnittelu- ja arkkitehtitoimistot. Ritilöiden valmistaja on Mostostal Siedlce SP. Valmistusohjelmassa on kaksi mallia; puristehitsatturitilä (Z) ja puristeritilä (P). Puristehitsatun ritilän tärkeimmät ominaisuudet ovat vankka kuormituskestävyys, turvallisuus, lujuus sekä nopea asennus. 

Ritilöiden ominaisuudet tarjoavat laajat käyttömahdollisuudet tehtaiden kulku- ja hoitotasoina, huoltokäytävinä ja työskentelytasoina, rakennuksien portaikkoina, hätäpoistumisteinä ja käyntisiltoina sekä muissa kohteissa, joissa ihmisten työskentelyyn ja liikkumiseen tarvitaan turvallista, kestävää alustaa.

Puristeritilöiden (P) ominaisuuksia ovat kestävä rakenne, monipuoliset käyttömahdollisuudet, yksilölliset ratkaisut ja arkkitehtoniset käyttökohteet. Puristeritilät soveltuvat hoitotasojen lisäksi erinomaisesti julkisivu- ja aurinkosäleiköiksi, alakattorakenteisiin sekä suoja-aidoiksi.

Ritilät valmistetaan DIN 24537 sekä kansainvälisen laatujärjestelmä ISO-9001 -standardin mukaan. Ritilöillä on CE-merkintä. Ritilämallit ja -mitat, leikkaukset, käyttö- ja kuormitustarpeet sekä kiinnitysvaihtoehdot suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Yhteistyössä asiakkaan kanssa toteutamme parhaat tekniset ja taloudelliset ratkaisut.

Lisätietoja antaa

Fredrik Nyström
Tuotepäällikkö

+358  50 540 6900
fredrik.nystrom@stwsteel.fi

Lataa esitteet
Ritilätuotteet -EsiteRitilät - Suunnittelijan opas