Ritilät ja askelmat

STW Steelin tuotevalikoimassa on kaksi teräksestä valmistettua ritilä- ja askelmamallia; puristehitsatturitilä (Z) ja puristeritilä (P). Lisäksi vailikoimasta löytyy GRP-lasikuituritilä (Glass Reinforced Polyester). Ritilätuotteita toimitetaan sekä vakiomittaisina että valmiina tuoteratkaisuina. Yleisin materiaali on kuumasinkitty teräs. Muut materiaalit ovat käsittelemätön teräs (musta), ruostumaton, haponkestävä ja alumiini.

Teräksestä valmistetut ritilät tarjoavat laajat käyttömahdollisuudet rakentamisessa ja teollisuudessa kulku- ja hoitotasoina, portaikkoina sekä arkkitehtikohteissa julkisivu- ja aurinkosäleikköinä. STW Steelin GRP-lasikuituritilät kestävät hyvin korroosiota haastavissa olosuhteissa ja soveltuvat laajasti prosessi-, kaivos ja meriteollisuuden tarpeisiin sekä laitevalmistukseen.

STW Steelin ritilätuotteet ja ratkaisut toteutetaan yhteistyössä Euroopan johtavien valmistajien kanssa. Vakiomitat toimitetaan tehtaan varastovalikoimasta ja valmiit tuoteratkaisut suunnitelman mukaan projektikohtaisesti. Logistiikka yhteistyökumppanimme huolehtivat täsmällisistä toimituksista door-to door periaatteella.

Lue lisää

Puristehitsatut ritilät Z

Kuormitusta kestävät ja mittatarkat puristehitsatut ritilät teräsrakentamiseen, konepaja- ja prosessiteollisuuteen.

Puristeritilät P

Puristeritilöistä yksilölliset ratkaisut rakentamiseen ja teollisuuteen.

GRP ritilät

STW Steelin GRP-ritilät (Glass Reinforced Polyester) soveltuvat laajasti prosessi-, kaivos ja meriteollisuuden tarpeisiin, laitevalmistukseen ja rakentamiseen.

Puristehitsatut ritiläaskelmat Z

Puristehitsatut askelmat pohjoismaisen standardin mukaan ASN-turvareunalla ovat kestävä ratkaisu vaativiin olosuhteisiin.

Puristeritilä askelmat P

Puristeritiläaskelmat soveltuvat sekä sisä- ja ulkokohteisiin.

Ritiläkiinnikkeet

STW Steelin ritiläkiinnittimillä nopea ja pysyvä asennus.

Ritilät valmistetaan DIN 24537 sekä kansainvälisen laatujärjestelmä ISO-9001 -standardin mukaan. Ritilöillä on CE-merkintä. Ritilämallit ja -mitat, leikkaukset, käyttö- ja kuormitustarpeet sekä kiinnitysvaihtoehdot suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Yhteistyössä asiakkaan kanssa toteutamme parhaat tekniset ja taloudelliset ratkaisut.

Lisätietoja antaa

Kaj Råstedt

Tuotepäällikkö, ritilätuotteet